----------X------------X----------X-------------

Tisztelt Hölgyem és Uram!

Ön a SZAMURÁJ-07 Őrző-Védő Társaság bemutatkozó és ajánló tájékoztatóját olvassa az Interneten. A Társaság a küzdősportok szakágából alakult meg 25 éve. Ezen a területen az elsők között van az Őrző-Védő cégek közül, ahol több évtizedes tapasztalatokon alapulva, speciálisan kiképzett munkatársaink folytatják tevékenységüket. Erkölcsileg és szakmailag megbízhatóak vagyunk. Ennek köszönhetően cégünk számos referenciával rendelkezik, mind városokban, mind az ország területén. Társaságunk minden esetben tervet készít az adott helyszínen a vállalt őrző-védő tevékenység elvégzésére, mely minden esetben részletesen tartalmazza az adott munkával kapcsolatos adatokat, helyszínt, a felállított védő személyzetre vonatkozó utasításokat, valamint egy szigorúan előírt rendet, amely a védő személyzetre vonatkozik. Irodánk garantálja a minőséget! Biztonsági őreink ügyfeleink rendelkezésére állnak a megrendelő igényei, valamint a feladat függvényében:
- egyenruhás fegyveres őrként
- civil ruhás fegyveres őrként (rejtett fegyverrel)
- egyenruhás kutyás őrként
- egyenruhás kutyás őrként fegyverrel

----------X------------X----------X-------------

Riasztórendszerek kiépítése, telepítése

A telepített riasztórendszerek folyamatos összeköttetésben állnak a csendes riasztóközpontunkkal. A csendes riasztóközpontra beérkező riasztásokat a diszpécserközpont és a kivonuló szolgálat munkatársai dolgozzák fel.

  • Feladatuk az alábbiakból tevődik össze:
  • Riasztás esetén a lehető legrövidebb időn belül reagálni, és kivonulni.
  • Az esetleges bűnelkövető elfogása, feltartóztatása az illetékes szervek kiérkezéséig.
  • Helyszínbiztosítás
  • Elemi katasztrófák esetén (pl.: tűz, baleset, stb.) az elsődleges intézkedések megtétele illetve az illetékes hatóság értesítése.
  • Gondolva a szerényebb anyagi lehetőségekkel rendelkező háztulajdonosokra, több hitelkonstrukciót dolgoztunk ki hosszú- és rövidtávú lejártra.
  • Ahol a Szamuráj 07 csendes riasztóközpontjára bekötés történt (lakás, intézmény, üzlethelyiség vagy telephely), ott lopás vagy betörés nem történt, csak kísérlet, de az is elhanyagolható mennyiségben. Jó kapcsolatot sikerült kialakítanunk a százhalombattai rendőrőrssel, és a Polgárőrséggel.

Távfelügyelettel lefedett területek: Pest megye: Százhalombatta, Érd, Tárnok, Diósd Fejér: Ercsi, Ráckeresztúr, Martonvásár, Baracska, Tordas, Gyúró, Kajászó, Vál

----------X------------X----------X-------------

Járőrszolgálat

Feladatunk ellátása: folyamatos ellenőrző és megelőző tevékenység. Kiterjed: értékek, helyiségek, berendezések figyelésére, őrzésére. A szolgálat tagjai szolgálati helyüket csak rendkívüli esetben, a szolgálati utasítások foganatosításakor hagyhatják el. A járőrök szükség esetén egymással vagy a központi ügyelettel rádió összeköttetésben állnak.

----------X------------X----------X-------------

Portaszolgálat

A szolgálat működésének helye: a kijelölt szolgálati helységek. Feladat: be- és kiléptetés, szállítmányok ellenőrzése, regisztrálása. Jogtalan árukivitel megakadályozása. Lopás, betörés, megakadályozása, ill. jelzése, vészhelyzetek elhárításában való részvétel. Egyéb, ideiglenes utasításban meghatározott feladatok végrehajtása. Munkanaplók, dokumentumok kezelése. Szolgálati jelentés elkészítése.

----------X------------X----------X-------------

Ingatlanok, telepek őrzése

Létesítmények, raktárak, telepek külső és belső védelme. Kutyás járőrök, rendszeres ellenőrzéssel. A járőrök hatékonyságát modern érzékelő berendezésekkel növeljük.

----------X------------X----------X-------------

Bankok, pénzintézetek őrzése

Egyenruhát viselő őrökkel végezzük e fontos munkát. Biztonságvédelmi terv készül, őreink udvarias, együttműködő, ugyanakkor határozott fellépésűek.

Személyvédelem, magánnyomozói tevékenység

Személyvédelmi megbízásokat különleges kiképzésben részesült testőrökkel látjuk el. Őreink szakavatott irányítással sajátítják el az önvédelmi technikát, amit állandóan fejlesztünk. Hivatalos és magánszemélyek őrzése-védelme fő feladataink közé tartozik.

Pénz, értékszállítás

Pénz és nagyértékű tárgy őrzését is vállaljuk szállítás előtt és után is. Szállítást az értéktől függően megfelelő számú, kiképzett fegyveres őrrel biztosítjuk.

Rendezvény biztosítás

Adott színvonalú rendezvényeket megfelelő szinten tudunk biztosítani. Rendelkezünk: testőrökkel, kidobókkal, ajtónállókkal. Több nyelven beszélő munkatársaink alkalmasak magas szintű vendégek fogadására.

Riasztórendszerek karbantartása, liftmentés

Elérhetőségeink

Tulajdonos és Alapító: Szél Pál
Telefon: +36 30 9 571 551

Ügyvezető: Szalai Attila
+36 30 9 298 597

Szakmai Igazgató: Szadai Mihály
+36 20 9920 361

Cím:
Szamuráj 07 Őrző-Védő Kft. 2440, Százhalombatta
Damjanich u. 29. és 2451 Ercsi, Eötvös J. u. 2.

Telefon/fax: (00-24 h-ig): +36 23 358-723

Mobil: +36 30 9 817 396

E-mail: szamuraj07@freemail.hu és info@szamuraj07.hu