----------X------------X----------X-------------
----------X------------X----------X-------------

Egyéb szolgáltatásaink:

Riasztórendszerek kiépítése, karbantartása

A riasztórendszer egy összetett védelmi rendszer, mely jelzi a betörést. A telepített riasztórendszerek folyamatos összeköttetésben állnak a távfelügyeleti központunkkal. A riasztóközpontra beérkező riasztásokat a diszpécserközpont a nap 24 órájában figyeli és megfelelő módon intézkedik. A riasztórendszereken belül foglakozunk behatolás jelző rendszerekkel, tűzjelző és tűzátjelző rendszerekkel, illetve kamerarendszerekkel is.

  • Feladatuk az alábbiakból tevődik össze:
  • Riasztás esetén a lehető legrövidebb időn belül reagálni, és kivonulni.
  • Az esetleges bűnelkövető elfogása, feltartóztatása az illetékes szervek kiérkezéséig.
  • Helyszínbiztosítás
  • Elemi katasztrófák esetén (pl.: tűz, baleset, stb.) az elsődleges intézkedések megtétele illetve az illetékes hatóság értesítése.

Távfelügyelettel lefedett területek: Pest megye: Százhalombatta, Érd, Tárnok, Diósd Fejér megye: Ercsi, Ráckeresztúr, Martonvásár, Baracska, Tordas, Gyúró, Kajászó, Vál

----------X------------X----------X-------------

Járőrszolgálat, távfelügyelet

A jól kiépített vagyonvédelmi rendszer is csak távfelügyelettel nyújt valódi biztonságot.

Feladatunk ellátása: folyamatos ellenőrző és megelőző tevékenység. Kiterjed: ingatlanok, értékek, helyiségek, berendezések figyelésére, őrzésére. A szolgálat tagjai szolgálati helyüket csak rendkívüli esetben, a szolgálati utasítások foganatosításakor hagyhatják el. A járőrök szükség esetén egymással vagy a központi ügyelettel telefonos és rádió összeköttetésben állnak.

----------X------------X----------X-------------

Portaszolgálat

A szolgálat működésének helye: a kijelölt szolgálati helységek. Feladat: be- és kiléptetés, szállítmányok ellenőrzése, regisztrálása. Jogtalan árukivitel megakadályozása. Lopás, betörés, megakadályozása, ill. jelzése, vészhelyzetek elhárításában való részvétel. Egyéb, ideiglenes utasításban meghatározott feladatok végrehajtása. Munkanaplók, dokumentumok kezelése. Szolgálati jelentés elkészítése.

----------X------------X----------X-------------

Ingatlanok, telepek őrzése

Létesítmények, telepek, raktárak, építkezések külső és belső védelme. Rendszeres járőrözéssel, hatékony elektronikus ellenőrző rendszerrel.

----------X------------X----------X-------------

Rendezvény biztosítás

Adott színvonalú rendezvényeket megfelelő szinten tudunk biztosítani. Cégünk alkalmazottjai rendelkezik Biztonságszervező és Rendezvénybiztosító végzettséggel is, ami elengedhetetlen az esemény biztosításához.

Lift távfelügyelet

Társasházak, lakásszövetkezetek számára a működési területeinket vállaljuk a liftek távfelügyeletét. A meghibásodott liftekben személyi és műszaki mentést végzünk. Műszaki hiba esetén értesítjük a karbantartó szolgálatot.

Elérhetőségeink

Cím:
Szamuráj 07 Kft.
2440 Százhalombatta, Damjanich utca 29.

Telefon: +36 23 358-723

Mobil: +36 30 9 817 396

E-mail: szamuraj07@gmail.com