----------X------------X----------X-------------
----------X------------X----------X-------------

Riasztórendszerek kiépítése, karbantartása

A telepített riasztórendszerek folyamatos összeköttetésben állnak a csendes riasztóközpontunkkal. A csendes riasztóközpontra beérkező riasztásokat a diszpécserközpont és a kivonuló szolgálat munkatársai dolgozzák fel.

  • Feladatuk az alábbiakból tevődik össze:
  • Riasztás esetén a lehető legrövidebb időn belül reagálni, és kivonulni.
  • Az esetleges bűnelkövető elfogása, feltartóztatása az illetékes szervek kiérkezéséig.
  • Helyszínbiztosítás
  • Elemi katasztrófák esetén (pl.: tűz, baleset, stb.) az elsődleges intézkedések megtétele illetve az illetékes hatóság értesítése.

Távfelügyelettel lefedett területek: Pest megye: Százhalombatta, Érd, Tárnok, Diósd Fejér: Ercsi, Ráckeresztúr, Martonvásár, Baracska, Tordas, Gyúró, Kajászó, Vál

----------X------------X----------X-------------

Járőrszolgálat

Feladatunk ellátása: folyamatos ellenőrző és megelőző tevékenység. Kiterjed: értékek, helyiségek, berendezések figyelésére, őrzésére. A szolgálat tagjai szolgálati helyüket csak rendkívüli esetben, a szolgálati utasítások foganatosításakor hagyhatják el. A járőrök szükség esetén egymással vagy a központi ügyelettel rádió összeköttetésben állnak.

----------X------------X----------X-------------

Portaszolgálat

A szolgálat működésének helye: a kijelölt szolgálati helységek. Feladat: be- és kiléptetés, szállítmányok ellenőrzése, regisztrálása. Jogtalan árukivitel megakadályozása. Lopás, betörés, megakadályozása, ill. jelzése, vészhelyzetek elhárításában való részvétel. Egyéb, ideiglenes utasításban meghatározott feladatok végrehajtása. Munkanaplók, dokumentumok kezelése. Szolgálati jelentés elkészítése.

----------X------------X----------X-------------

Ingatlanok, telepek őrzése

Létesítmények, raktárak, telepek külső és belső védelme. Kutyás járőrök, rendszeres ellenőrzéssel. A járőrök hatékonyságát modern érzékelő berendezésekkel növeljük.

----------X------------X----------X-------------

Pénz- és értékszállítás

Pénz és nagyértékű tárgy őrzését is vállaljuk szállítás előtt és után is. Szállítást az értéktől függően megfelelő számú, kiképzett fegyveres őrrel biztosítjuk.

Rendezvény biztosítás

Adott színvonalú rendezvényeket megfelelő szinten tudunk biztosítani. Cégünk alkalmazottjai rendelkezik Biztonságszervező és Rendezvénybiztosító végzettséggel is, ami elengedhetetlen az esemény biztosításához.

Lift mentés

Személyi és műszaki mentés a meghibásodott felvonóknál.

Elérhetőségeink

Tulajdonos és Alapító: Szél Pál
Telefon: +36 30 9 571 551

Ügyvezető: Szalai Attila
+36 30 9 298 597

Szakmai Igazgató: Szadai Mihály
+36 30 9817 396

Cím:
Szamuráj 07 Őrző-Védő Kft. 2440, Százhalombatta
Damjanich u. 29. és 2451 Ercsi, Eötvös J. u. 2.

Telefon/fax: (00-24 h-ig): +36 23 358-723

Mobil: +36 30 9 817 396

E-mail: szamuraj07@freemail.hu és info@szamuraj07.hu